www.living.no

Om Living

LIVING har store møbel- og interiørbutikker i Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vi er en storbykjede med vekstambisjoner. Vårt konsept gir moderne varer til lave priser og kort leveringstid. LIVING er kjent for både moderne, urbane møbler og shabby, mer landlige møbler og interiørvarer. Vi har også et stort utvalg klassiske møbler. Vi er veldig opptatt av at våre tre verdener fremstår i moderne uttrykk med tidsriktige farger og materialer.

Fine ting behøver ikke være dyre.
LIVINGs mål er å tilby fine varer til lave priser. Derfor designer og utvikler vi egne produkter som vi produserer og importerer uten fordyrende mellomledd. På den måten blir fine ting vesentlig billigere.

InHouse Collection
Disse produktene merker vi InHouse Collection. Dette gjør vi for at de skal skille seg lettere fra våre andre varer så du skal vite at du gjør et virkelig godt kjøp. Dette er også unike varer du ikke finner overalt! Hos oss har du derfor muligheten til å skape et hjem som er litt annerledes og unikt enn hos naboen.

Alltid først med det siste!
LIVING har bare butikker i de store byene. Det betyr at vi alltid kan være høyaktuelle og tidlig ute med nye impulser, tilpasset urbane kunder. Vi reiser verden rundt for å se trender og plukke nyhetene før andre. Vi har muligheten til å kjøpe disse varene rett fra produsent, uten forsinkende, - og fordyrende mellomledd. For deg som kunde betyr det et uslåelig utvalg - til uslåelig pris!

Kjente merkevarer
I tillegg til våre direkte kjøp representerer  vi noen av Europas beste produsenter, med merkevarer som Ekornes, Svane®, Wonderland® og Jensen®. Disse merkevarene presenteres i egne studioer hos oss.

NYHET! Større utvalg, lavere priser og kortere leveringstid!

Møbelvarehusene Skeidar og LIVING samarbeider på en måte du som kunde får store fordeler av!

Skeidar og LIVING sammen er blitt den største norske møbelkjeden. Det er fint for oss, men først og fremst fint for kundene våre. Så nå sender vi deg hver uke en kundeavis med de beste tilbudene fra Skeidar og LIVING samlet. Det gir deg enklere oversikt og mindre papir. Her er andre fordeler for deg:

1. Du får lavere priser.

Når Skeidar og LIVING kjøper inn sammen, får vi enda bedre betingelser fra de beste møbelprodusentene. Jo flere møbler vi bestiller, jo lavere pris betaler vi pr. stk. Den innsparingen får du som kunde i hele 2014. Vi er størst, men skal bli større. Da er lave priser på høy kvalitet det beste vi kan tilby deg.

2. Du får kortere leveringstid.

Vi vet hvor viktig det er at du får varene dine hurtig. Nå frakter Skeidar og LIVING sammen og får enda bedre betingelser fra transportselskapene. Også dette skal komme deg som kunde til gode. Du sparer både tid og penger.

3. De beste møbelprodusentene og leverandørene vil til oss. Og dermed til deg.

Nå er det nesten kø i døra hos oss av møbel- og interiørprodusenter fra Norge og utlandet som ønsker at vi skal selge varene deres! Det betyr at du får enda mer å velge mellom innen alle stilarter (fra det moderne til det klassiske) både i stua, på soverommet, barnerommene og uteplassen.

4. Når det kommer mye nytt, må vi tømme lagrene billig.

I 2014 feirer vi dessuten 50-årsjubileum for Skeidar og skal gi deg tilbud du aldri har sett maken til. Følg med gjennom hele året – og velkommen til Skeidar og LIVING!

Du er hjertelig velkommen!

Kundeavis Nyhetsbrev Blogg Instagram BoConcept